Het leukste kerstcadeau man

De dagen worden weer langer en de pepernoten liggen al in de winkel. Voor je het weet is het weer kerst. Wil jij dit jaar de leukste cadeaus vinden voor je man, vader, vriend of zoon? Met deze tips scoor je punten! Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar het leukste kerstcadeau man en dit zijn onze tips. Als jij het lastig vindt om voor een man een leuk kerstgeschenk te scoren dan vind je hier de oplossing. Met deze ideeën heb je niet alleen het leukste geschenk, jij bent dit jaar op tijd klaar met het kopen van de spullen en hebt voor de feestdagen geen shop stress.

Origineel kerstcadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een man? Dan is een cadeau met een persoonlijk tintje een leuk idee. Je kunt dat doen door een cadeau te geven met een persoonlijk kaartje erbij. Je kunt er ook voor kiezen om een product op maat te laten maken. Bijvoorbeeld een koffiemok met een leuke foto voor in de auto. Of een fotolijst met zijn favoriete herinneringen. Het zijn vaak kleine dingen die een cadeau origineel maken. Een verrassing die net even anders dan anders is tovert een glimlach op zijn gezicht. Is hij een fervente kaarter die houdt van bier? Geef hem dan een flesopener cadeau in de vorm van een kaart bijvoorbeeld.

Romantisch kerstcadeau man

Wil je een man verrassen met een romantisch cadeau? Dat kan ook natuurlijk. Je kunt een romantisch pakket voor hem samenstellen waarin allerlei kleine dingen zitten om samen van te genieten. Kies een mooie fles wijn met bijpassende glazen met eventueel een opdruk. Stop er een romantisch spel voor 2 bij en je geeft niet alleen dingen maar ook een beleving. Wil je groots uitpakken bij kerstcadeau man dan kun je hem ook een romantisch diner geven. Laat hem zelf kiezen uit verschillende restaurants en hij heeft het altijd naar zijn zin.

Lees tip:  Originele ideeën om je 50ste verjaardag te vieren

Grappige kerstcadeaus

Een kerstcadeau man mag ook grappig zijn. Geef een geschenk met een knipoog. Een cadeau hoeft niet duur te zijn om de moeite waard te zijn. Geef hem een klok als hij altijd te laat komt of zich vaak verslaapt. Of een miniatuur uitvoering van zijn droomauto. Houdt hij van een borrel, stel een pakket voor hem samen zodat hij zijn eigen proeverij kan houden. Of geef hem een meter bier als hij een echte bierdrinker is. Je kunt ook zelf een cadeau maken door voor hem een cadeau te maken met persoonlijke aanbiedingen. Een bon voor een heerlijke massage voor je man bij een massageolie. Of een waardebon om te poetsen bij je zoon die op kamers woont met een lekker stuk chocola.

Klein kerstcadeau man

Ben je op zoek naar een klein kerstcadeau man? Er zijn zoveel kleine cadeautjes te bedenken. Denk aan een leuk kaartspel als hij regelmatig kaart. Of een paar leuke sokken als hij steeds versleten sokken heeft. Geef hem een flesopener voor aan zijn sleutelhanger, die komt altijd van pas. Heeft de man een hobby? Kijk dan voor accessoires die hij nog niet heeft of een boek hierover.

Ook voor het ideale mannen cadeau ben je bij ons aan het juiste adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *