Net dat beetje extra 

Als je denkt aan een kinderfeestje, dan denk je automatisch aan een springkussen. Dit leuke speeltoestel staat garant voor veel springplezier en blije gezichtjes. Gelukkig is een springkussen huren een fluitje van een cent. Een springkussen is ook ideaal voor een braderie, buurtfeest of festival, zodat ook kinderen zich niet hoeven te vervelen. Springkussens zijn te vinden in allerlei verschillende soorten en maten. Wat dacht je van een springkussen multiplay kasteel? Ideaal voor als het een themafeestje betreft. Deze kasteel luchtkussens zijn zowel buiten als binnen te plaatsen. Perfect met slecht weer. Een stopcontact in de buurt is handig, binnen korte tijd blaast het kasteel zich op met lucht.  

Voor de echte waaghalzen en sportievelingen  

Voor de echte waaghalzen zijn er ook stormbanen te huur. Deze opgeblazen hindernisbanen zijn perfect om elkaar uit te dagen tijdens een evenement, sportdag of straatfeest. Ga je binnenkort een evenement verzorgen en houdt je van spanning, dan is een stormbaan huren een goed idee. Denk aan een hindernisbaan, verschillende thema’s en lengtes in stormbanen verkrijgbaar. Dus voor ieder wat wils. Er zijn stormbanen verkrijgbaar met thema als: Western, Survivalbaan, hindernisbaan en Noordpool. Let er wel op voor je definitief gaat bestellen op de doelgroep waar het voor bestemd is.  

Voor jong en oud 

Hoewel je in eerste instantie zou denken dat een stormbaan voor kinderen is bedoeld, is dit niet helemaal waar. Evenementen zoals zeskamp, bedrijfsevenementen en sportdag moet zo’n stormbaan geschikt zijn voor volwassenen. Als er een gekoppelde versie van wordt gemaakt, kun je op een creatieve en sportieve manier met elkaar de strijd aan gaan. Zo kun je goed werken aan teambuilding. Als de stormbaan echt bedoeld is voor kinderen, is dat natuurlijk weer heel anders en kunnen kinderen spelenderwijs oefenen. Voor kinderen heb je een stormbaan met thema als Octopus, Trein en Dolfijn.  

Lees tip:  Het indoor speelparadijs is er voor iedereen

Creatief de dag invullen 

Maak het voor de kinderen nog leuker door verschillende luchtkussens met elkaar te combineren en te koppelen, zo ervaren de kinderen nog meer speelplezier. Een kleine greep uit het grote assortiment is bijvoorbeeld een springkussen Boerderij, Olifant, Taart met dak, Saloon, Jungle of Clown thema. Een stormbaan is ook een heel leuke toevoeging. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is verkrijgbaar. Laat de kinderen een wedstrijdje doen, wie is de snelste of sterkste en reik een prijs uit aan de top 3. Alle ‘verliezers’ worden op een ijsje getrakteerd.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *