De eerste verjaardag van je kindje, maak er een feestje van!

Wat een bijzondere mijlpaal, de allereerste verjaardag van je kleintje. Al een jaar lang ben jij de trotse ouder en nu ben je er helemaal klaar voor om de eerste verjaardag groots te vieren. Hoe zorg je ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt? Dat lees je in deze blog!

Zelf doen of uitbesteden?

Het organiseren van een verjaardagsfeest is een grote verantwoordelijkheid. Je bent er al snel een aantal weken mee bezig, van de uitnodigen tot aan het thema. Het kan dan heel fijn zijn om de werkzaamheden uit te besteden aan een partyplanner. De partyplanner heeft veel ervaring met het organiseren van feesten en heeft ook beschikking tot de meest unieke feestartikelen om er echt een spetterend feest van te maken. Natuurlijk, hangt er ook een hoger prijskaartje aan de inzet van een partyplanner, daarom is het voor jezelf belangrijk om af te wegen wat voor jou beter is. 

Op locatie of thuis

De eerste verjaardag wil je graag met vrienden en familie vieren. Voordat je het weet zit je hele huis vol met volwassenen en de nodige kinderen. Je bent de hele dag druk met het verzorgen van je gasten en je hebt amper tijd om even bij te kletsen. Zonde eigenlijk! Daarom is het ook erg leuk om de verjaardag op een locatie te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kinderboerderij waar er allerlei activiteiten zijn om te doen voor de kinderen. Zo weet je zeker dat ze lekker bezig zijn en kom jij thuis in een schoon huis. Op veel locaties mag je zelf de feestartikelen meenemen om de zaal of ruimte aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan leuke vlaggen slingers of ballonnen. 

Lees tip:  De plaszuil: Een innovatieve oplossing voor openbare plasbehoeften

Tijd voor taart

De allereerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal die je nooit meer wilt vergeten. Daarom is het erg leuk om een flamboyante taart te bestellen. Je kunt tegenwoordig de meest prachtige fondant taarten bestellen in thema. Is er bijvoorbeeld een televisiefiguur waar je kindje graag naar kijkt? Of is hij helemaal gek op de jungle? Dan is het leuk om de taart in dit thema op te laten maken.

Wil je echt leuke foto’s? Laat dan ook een kleine variant maken van je taart. Deze kun je vervolgens gebruiken om een cake smash fotoshoot. Zet het taartje voor je kindje neer en laat hem heerlijk kliederen met de taart. Zorg dat je de camera in de aanslag hebt, zodat je dit leuke moment altijd kunt herinneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *