Een gender reveal ballon!

Hoe leuk zijn al de gender reveal party’s die je tegenwoordig voorbij ziet komen? Deze gender reveal trend is overkomen waaien uit Amerika en is in Nederland erg populair. Het is niet zo gek dat het zo populair is, want een gender reveal feestje is ontzettend leuk om te geven voor je vrienden of familie.

Een heel populaire manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken is door middel van een gender reveal ballon. Deze ballon is in de meeste gevallen zwart, zodat je er niet doorheen kunt kijken. Op sommige gender reveal webshops is het mogelijk ook ballonnen te bestellen met tekst erop, of alleen een vraagteken. Teksten die veel voorkomen zijn bijvoorbeeld “Ready to pop” of “Little sister or little brother?” of “Boy or girl?”.

In de gender reveal ballon zit een roze of blauwe vulling. De vulling van de ballon is erg verschillend en kan in de meeste gevallen gekozen worden door de ouders. In de meeste gevallen zit er in de zwarte ballon roze of blauwe confetti, maar het is ook mogelijk de ballon te vullen met roze of blauwe veertjes of poeder. In sommige winkels is het ook mogelijk zelfs kleine roze of blauwe ballonnen in de grote zwarte ballon te doen. Zo kun je de ballon personaliseren door zelf de tekst te kiezen en daarnaast de vulling van de ballon te kiezen. Daarnaast is het mogelijk de “onderkant” van de ballon samen te stellen. Je kunt ervoor kiezen dit simpel te doen met lintjes, maar het is ook mogelijk onder de grote ballon nog kleinere ballonnen toe te voegen.

Lees tip:  Net dat beetje extra 

De gender reveal ballon kan in bijna alle webshops worden gekocht en het is hierbij mogelijk zelf de ballon te vullen en op te blazen. Toch is het vaak makkelijker de ballon op te halen, zodat hij al gevuld is en je dus ook als aanstaande ouders de ballon op kunt halen zonder het geslacht te weten. In de meeste gevallen wordt de ballon dan gevuld met helium, wat zorgt voor een extra leuke gender reveal ballon. Een gender reveal ballon geeft een leuke toevoeging aan ieder gender reveal feestje en past vaak bij alle andere leuke gender reveal versiering en decoratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *